Bliv
havmiljøvogter

Hvis du færdes på eller ved havet i din fritid, kan du også blive havmiljøvogter – uanset om du sejler i lystbåd, speedbåd, sejlbåd, motorbåd, havkajak, kano eller robåd. Når blot du fører havmiljøvogtervimplen, gør du en vigtig forskel.

 

Velkomst-
pakken og
den vigtige
vimpel

Vi har brug for dine årvågne øjne, hvis dansk farvand skal forblive rent farvand. Tilmeld dig derfor på ovenstående formular, og få en lille gave, som tak for en stor hjælp.

Vi har brug for dine årvågne øjne, hvis dansk farvand skal forblive rent farvand. Tilmeld dig derfor på nedenstående formular, og få en lille hilsen og nyttige materialer, som tak for en stor hjælp.

Alle havmiljøvogtere får hvert år en lille hilsen som tak for deres indsats sammen med en ny vimpel, nyttige informationsmaterialer og et brev fra chefen for forsvarets operationsstab. Materialet udsendes omkring sæsonstart.

Det eneste, du behøver at gøre, er at tilmelde dig på nedenstående formular eller downloade app’en (husk at tilmelde dig efter download). Så sender vi dig velkomstpakken – og byder dig velkommen som havmiljøvogter i Danmarks største sejlerklub.
Det er helt gratis.

Ja tak!

Jeg vil hjælpe Forsvaret med at holde
øje med de danske farvande.

Navn:
Adresse:
Postnr:
By:
Fødselsår:
Mobil tlf.:
E-mail:
Fartøjsnavn/nr.:
Hjemhavn:
Evt. klubnavn:

Tilmeld junior vogter

Tilmeld junior vogter

Nyhed

De kommende generationer fortjener rent vand. Det kræver en fælles indsats.
Vi tror på, at et tidligt engagement skaber fundamentet for en livslang indsats som en af havets ambassadører. Derfor kan børn mellem 8 og 12 år nu bliver junior havmiljøvogtere hvis de kan modtage post på din adresse.
Har du et barn, der vil være med er der tilmelding her