Tilmeld en junior
havmiljøvogter

De kommende generationer fortjener rent vand.
Det kræver en fælles indsats. Vi tror på, at et tidligt engagement skaber fundamentet for en livslang indsats som en af havets ambassadører.

Rent
farvand til
kommende
generationer

Skal vi “havfaldet” i dansk farvand til livs, så kræver det mere end havmiljøvogternes vigtige fælles indsats. Det kræver blandt andet, at vores børn og børnebørn også forstår betydningen af at beskytte vores havmiljø – og selv gøre en indsats for at passe på miljø, dyr og mennesker.

Derfor har vi oprettet “junior havmiljøvogter” for børn mellem 8-12 år. Så kan du, som havmiljøvogter, allerede nu være med til at give stafetten videre til næste generation. Og være med til at give dem en spændende pakke, der kan fortælle dem mere om havmiljøet og lærer dem at passe godt på havet.

content/junior.jpg

Vi bruger din
adresse

Eneste krav er, at du selv er havmiljøvogter, at barnet er mellem 8 og 12 år og kan modtage post på din postadresse. Årsagen er, at vi så kan sende materiale ud til de unge sammen med havmiljøvogterpakkerne. For vi vil hellere bruge kræfter på at putte indhold i pakken end at putte dyr porto på.

Efter tilmeldingen modtager den nye junior havmiljøvogter en juniorpakke fra os sendt til din adresse. Og fremover sendes Junior materiale sammen med vimpel, havmiljøvogterbladet og havfaldsposer til din adresse.

Ja tak!

Du er naturligvis velkommen til at
tilmelde flere børn eller børnebørn.
Vi lover, at der er en både lærerig og
underholdende overraskelse i pakken
til de nye junior havmiljøvogtere.

Barnets navn og efternavn:
Fødselsdag, dato og år:
Vogter
Dit navn og efternavn:
Din adresse:
Dit postnr:
Din by:
Din mail:
* = skal udfyldes