Tilmeld en Junior Havmiljøvogter

Fremtidens generationer fortjener rent vand. Rent vand kræver en fælles indsats. Vi tror på, at et tidligt engagement skaber fundamentet for en livslang indsats som en af havets ambassadører.

Skal vi have rent vand i fremtiden, kræver det mere end en indsats her og nu – også den som alle Havmiljøvogtere ydere. Det kræver blandt andet, at vores børn og børnebørn forstår vigtigheden af at passe på vores fælles havmiljø – og selv lærer at gøre en indsats for at passe på miljø, dyr og mennesker.

En god start er at blive Junior Havmiljøvogter, som er for børn og unge mellem 8-13 år. Ved at tilmelde dit barn eller barnebarn som Junior Havmiljøvogter er du med til at give stafetten videre til næste generation. Den nye Junior Havmiljøvogter modtager en velkomstpakke med spændende og sjov viden om havmiljøet og om, hvordan man passer godt på havet.

Ja tak!

Jeg vil hjælpe Søværnet med at holde øje med de danske farvande og strande.
For at tilmelde en Junior Havmiljøvogter er vi nød til at have barnets forældre/forældremyndighedsindehaverens accept. Dette sker via mail til nedenstående e-mailadresse

Forældre accept nødvendig

Du modtager en mail om at vi opbevarer navn, fødselsdato og postadresse på dit barn samt give samtykke til fysisk post. Derfor vil du modtage en mail som du blot skal bekræfte med et ja. Vil du vide mere, kan du læse vores privatlivspolitik. Dit “ja” giver du os ved at returnere den mail, vi sender dig.


Siden 2006 har deltagere i Søværnets Havmiljøvogterkampagne spottet olie og samlet affald på danske strande og
vande. Med 28.000 frivillige Havmiljøvogtere er initiativet den første og største fællesindsats til bekæmpelsen af havfald.