Lån en af vores eventboxe

Eventboxen er til alle, der ønsker at gøre indsamling af havfald på strandene til en fællesaktivitet ved forskellige sociale sammenkomster. Eventboxene er sponsoreret af Spar Nord Fonden.

Synlighed til
dit event

Flere Havmiljøvogtere har udtrykt ønske om praktisk hjælp til på lokalt plan at sætte fokus på havfaldsindsamlingen. Andre har efterspurgt værktøjer til at gøre indsamlingen til en sjov og festlig oplevelse for en større gruppe af mennesker. Havmiljøvogterkampagnen kan nu opfylde begge disse ønsker med en ny speciel eventbox, som indeholder alle de ting og praktiske oplysninger, der skal til for at sikre, at en lokal aktivitet får den maksimale opmærksomhed, og at en gruppe kan få indsamlet så meget havfald som muligt og samtidig få en god oplevelse og en festlig dag ud af det. Altså store gevinster for såvel miljøet som fælles-skabet.

Box indhold

Boxens indhold kan variere lidt alt efter typen af event/arrangement den udlånes til
Her er et eksempel på indhold:

  • 2 beachflag, hver med både jordspyd og xl-krydsfod
    (beachflagene er ca 3 meter høje)
  • En akrylholder med hvervefoldere
  • Akrylmappe med en magasiner og A3 plakater
  • A4 info-brev omkring opsætning og returnering mm.
  • Evt. et konkurrence sæt (indeholder A4 skilte, svarkuponer, præmie (strandtaske) og et A4 sådan-gør-du kort)
  • Ruller med havfaldsposer og -sække
  • Stof- og klistermærkevimpler

Er det et arrangement der henvender sig til børn/unge, kan der også være Junior Havmiljøvogter bøger og klistermærke ark.

Boxens størrelser
Boxens udvendige mål: Bredde: 40,9 cm / længde: 112,1 cm / højde: 35,5 cm Vægten svinger alt efter indhold, men forvent den vejer omkring 30-35 kg. Boxen har hjul i bunden for hvilket gør den nemmere at kunne flytte den. Er der brug for mange ruller havfaldsposer og/eller -sække, sendes visse som særskilte pakker.

Forsendelse
Boxen leveres et par dage inden jeres event til en aftalt adresse. I boxen vil der være et retur-adresselabel med betalt porto.

Kan jeg
låne en box?

Er du interesseret i at låne en eventbox til jeres arrangement, så udfyld denne formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Ønsket leveringsadresse


Siden 2006 har deltagere i Søværnets Havmiljøvogterkampagne spottet olie og samlet affald på danske strande og
vande. Med 28.000 frivillige Havmiljøvogtere er initiativet den første og største fællesindsats til bekæmpelsen af havfald.