Skolematerialer

Sæt havmiljøet på skoleskemaet. Tag på stranden efter havfald med hele klassen
Holdning via handling

Havmiljøvogterkampagnen ønsker at engagere alle landets skoleelever og tilbyder derfor gratis inspirationsmateriale og praktiske værktøjer til de skoleklasser, der gerne vil lære mere om havmiljøet og om, hvordan vi kan holde strandene fri for havfald, så kan Havmiljøvogterkampagnen måske hjælpe med et klassesæt, der inspirere til handling og giver en god baggrund for en spændende dag ved stranden.

4.-6. klasse

Materialet er målrettet 4.-6. klasse og sætter på en uformel og sjov måde havmiljøet i fokus med sjove, praktiske og lærerige materialer, der har fokus på aktivitet og holdning.

Udover de fysiske materialer er der en PDF-guide til strandrensning og en PowerPoint-præsentation til undervisningsbrug.

Vil du vide mere

Er du interesseret i at høre mere om hvad Havmiljøvogterkampagnens skolematerialer indeholder og omhandler, så udfyld denne formular og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan sikre os, du får det materiale du skal bruge i det rigtige antal.


Siden 2006 har deltagere i Søværnets Havmiljøvogterkampagne spottet olie og samlet affald på danske strande og
vande. Med 28.000 frivillige Havmiljøvogtere er initiativet den første og største fællesindsats til bekæmpelsen af havfald.